• magyar
 • angol

  Válogatott csapat és megbízható gépjárműflotta, átgondolt szolgáltatási rendszer, versenyképes árak; ez a kulcsa a Travelside sikerének. Járművezetőink angolul beszélnek, jól képzettek és tájékozottak, mindig készségesen, szolidan elegáns formaruhában állnak az utasok rendelkezésére. A gépjárművek újak, műszakilag és esztékailag kifogástalanok és a legmagasabb felszereltségi szinttel szolgálják ügyfeleink kényelmét és biztonságát. Engedje meg, hogy néhányan bemutatkozzunk:

  GARAS GYÖRGY - ügyvezető

  garas gyorgy

  „Mosoly, kényelem, biztonság és rugalmasság mindenek előtt, ezen kulcsszavak jegyében szervezzük életünket. Az utasoknak fontosabb dolguk is van annál, minthogy üzleti útjaik alatt a térképet böngésszék, nyelvkönyvvel a kezükben próbálják megértetni magukat, a készpénzen aggódjanak, vagy a sofőr stílusa, az autó színvonala miatt bosszankodjanak.

  Az üzleti utaknak az üzletről kell szólnia, nem a szervezésről. A mi dolgunk, hogy időre, megfelelő színvonalú szolgáltatás mellett szállítsuk oda az ügyfelet, ahova szeretné, stresszmentes, barátságos közegben, rugalmas szolgáltatást nyújtva teremtsük meg a hátteret a munkához, vagy a pihenéshez.”


  FAZEKAS JÁNOS

  fazekas janos„Amikor az utasok beülnek az autóba, látom, hogy sokszor egy kicsit meg is pihennek. Tudják, hogy biztonságban vannak, sokszor ismerősként, barátként köszöntjük egymást, és egy picit otthonossá tesszük a családtól távolt töltött üzleti napokat. Néha arra is van idő, hogy tegyünk egy-egy rövid kitérőt a város szép pontjaihoz, és megvitassuk a különböző kultúrák nézeteit, az aktuálpolitikát, vagy a sporteseményeket. Nagyszerű érzés ebben a multikulturális közegben dolgozni, érdekes emberekkel beszélgetni.”


  CSINOS TAMÁS

  csinos tamas„Naponta tapasztalom, hogy utasainknak fontos a biztonságos, kényelmes, mindennel felszerelt autóban való utazás. Értékelik azokat a szolgáltatásokat, mellyel konfortossá tesszük az útjukat, az apró, munkához szükséges kellékeket, mint toll, papír, mobilpad. Máskor pedig éppen a fárasztó nap után érzik kellemesnek, hogy kényelmes párnán, kis útipokróccal tudnak szundikálni egy-két órát, míg elérünk a reptérig, vagy a következő megbeszélés helyszínére.”


  GARAS ATTILA

  garas attila„ Munkánk során nem csak személyeket, de sokszor küldeményeket is szállítunk. Ezek esetleg bizalmasak, néha érzékenyek vagy törékenyek, nagyon gyorsan, nagyon messzire kell őket eljuttatni. Jelenlegi partnereink nagyra értékelik azt a biztonságot és pontosságot, mellyel ezeket az ügyeket kezeljük, azt hogy minden esetben azonnali visszajelzést kapnak a küldemény továbbításáról, és minden felmerülő probléma esetén konzultálunk arról, mi a legmegfelelőbb megoldás az ügyfél számára. Sokszor éjszaka, hétvégén vagy ünnepnapon kell továbbítani a fontos iratokat, szerződéseket, küldeményeket, ami nálunk szintén nem jelent problémát. Jó tapasztalni, mennyire meg tudjuk könnyíteni az ügyfelek életét ezen szolgáltatásokkal.”

   

  Partnereink

  sealedair
  kingspan
  obo
  taiho
  nitto
  rega
  pex
  autoklub

  logo footer

  Travelside Kft. © 2017
  Minden jog fenntartva!

  Rólunk mondták

  "Kitűnő szolgáltatás, értő kezekben. Pontosság és flexibilitás, épp az a színvonal, amit elvárunk szállítóinktól és amit mi is nyújtunk a vevőink felé."

  Rega-metall Kft.

  Közösségi média

         


  Honlapkészítés: weboriental