• magyar
 • angol

  Kérjük, válasszon útirányt!
  (Kiválasztáshoz kattintson az ikonra!)

  Rendeljen online reptéri transzfert Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre akár elutazik, akár hazaérkezik, mi segítségére leszünk! Nincs gyűjtőfuvar, mi kifejezetten Önért megyünk, csak Önt szállítjuk. Gépjárműveink makulátlan állapotban vannak, folyamatosan karbantartjuk és takarítjuk őket.

  Miért válasszon minket?

  Online kalkulátorunk segítségével könnyedén megtervezheti útvonalát és a transzfer költségét. Az interneten fellelhető árak közül NEM mi vagyunk a legolcsóbbak, de nem is akarunk azok lenni. Viszont mi valós, 2018-as naprakész árakkal dolgozunk, a foglalást pedig emailben visszaigazoljuk. Ha mégis kérdése lenne, hívja diszpécserünket telefonon!

  Taxi rendelés Budapest Ferihegy

  Személyautós taxi rendelés esetén maximum 4 utast tudunk szállítani. Igény esetén gyerekülést, vagy ülésmagasítót is biztosítunk gyermekei számára. Amennyiben Ferihegyre szeretne taxit rendelni, vagy Ferihegyre szeretne utazni, állunk rendelkezésére a nap 24 órájában.

  Minibusz transzfer Liszt Ferenc Repülőtér

  Mikrobusszal maximum 8 fő utast tudunk szállítani. Reptéri minibusz shuttle szolgáltatásunkat igénybe veheti online rendelő felületünkön, vagy telefonon a nap 24 órájában.

  Kisbuszos és nagybuszos reptéri transzfer Ferihegy

  Kisbusszal maximum 17, nagybusszal maximum 49 utast tudunk szállítani. Tekintettel arra, hogy ezen gépjárművek szervezése hosszabb folyamatot vesz igénybe, kollégáink a rendelést követően felveszik Önnel a kapcsolatot a részletek egyeztetése céljából.

   

  logo footer

  Travelside Kft. © 2017
  Minden jog fenntartva!

  Rólunk mondták

  "Kitűnő szolgáltatás, értő kezekben. Pontosság és flexibilitás, épp az a színvonal, amit elvárunk szállítóinktól és amit mi is nyújtunk a vevőink felé."

  Kalecz Piroska, Rega-metall Kft.

  Közösségi média

         


  Honlapkészítés: weboriental